filter toggle
Group 439
BLOG
Ενημερώσου για θέματα
γύρω από τη διατροφή και την υγεία!
Group 440
Group 930
Σκόρδο

Τι είναι το σκόρδο; Το σκόρδο είναι ένα φυτό της οικογένειας Allium, το οποίο περιλαμβάνει επίσης το κρεμμύδι και το κρεμμυδόσπορο. Η κύρια χρήση του σκόρδου είναι ως μπαχαρικό και φυτική προσθήκη στη μαγειρική, καθώς έχει έντονη γεύση και άρωμα. Ποια είναι η διατροφική του αξία; Γενικά, το σκόρδο περιέχει μικρές ποσότητες βιταμινών και μετάλλων,...

Σπιρουλίνα

Τι είναι η σπιρουλίνα; Η σπιρουλίνα είναι ένας μικροσκοπικός, μονοκύτταρος κυανοβακτηρίδιος (cyanobacterium), γνωστός επίσης ως “μπλε-πράσινη φύκη”. Αποτελεί μια φυσική πηγή διατροφής με υψηλή θρεπτική αξία. Συχνά κατατάσσεται στην κατηγορία των “υπερτροφών” λόγω της πλούσιας θρεπτικής του σύνθεσης. Ποια είναι η διατροφική της αξία; Η σπιρουλίνα περιέχει υψηλές ποσότητες πρωτεΐνης, αμινοξέων, βιταμινών (όπως βιταμίνη Β12,...

Μαϊντανός

Τι είναι ο μαϊντανός; Ο μαϊντανός (Petroselinum crispum) είναι ένα δημοφιλές βότανο που χρησιμοποιείται ευρέως στη διατροφή για τη γεύση και τις αρωματικές του ιδιότητες. Ο μαϊντανός έχει πολλά οφέλη για την υγεία, καθώς περιέχει πολυάριθμα θρεπτικά συστατικά. Ποια είναι η διατροφική της αξία; Ο μαϊντανός είναι πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά και παρέχει πολλά οφέλη...

Σημύδα

Τι είναι η σημύδα; Η σημύδα, γνωστή και ως Salvia officinalis, είναι ένα ευρέως διαδεδομένο βότανο που χρησιμοποιείται τόσο για μαγειρική όσο και για θεραπευτικούς σκοπούς. Ανήκει στην οικογένεια των Lamiaceae και είναι γνωστή για το έντονο άρωμά της και τις φαρμακευτικές της ιδιότητες. Είναι πολυετές φυτό με γυαλιστερά, μικρά φύλλα καταχωνιασμένα σε αντίθετες θέσεις...

Group 439
Ενημερώσου για θέματα
γύρω από τη διατροφή και την υγεία!
Group 440
Σκόρδο

Τι είναι το σκόρδο; Το σκόρδο είναι ένα φυτό της οικογένειας Allium, το οποίο περιλαμβάνει επίσης το κρεμμύδι και το κρεμμυδόσπορο. Η κύρια χρήση του σκόρδου είναι ως μπαχαρικό και φυτική προσθήκη στη μαγειρική, καθώς έχει έντονη γεύση και άρωμα. Ποια είναι η διατροφική του αξία; Γενικά, το σκόρδο περιέχει μικρές ποσότητες βιταμινών και μετάλλων,...

Σπιρουλίνα

Τι είναι η σπιρουλίνα; Η σπιρουλίνα είναι ένας μικροσκοπικός, μονοκύτταρος κυανοβακτηρίδιος (cyanobacterium), γνωστός επίσης ως “μπλε-πράσινη φύκη”. Αποτελεί μια φυσική πηγή διατροφής με υψηλή θρεπτική αξία. Συχνά κατατάσσεται στην κατηγορία των “υπερτροφών” λόγω της πλούσιας θρεπτικής του σύνθεσης. Ποια είναι η διατροφική της αξία; Η σπιρουλίνα περιέχει υψηλές ποσότητες πρωτεΐνης, αμινοξέων, βιταμινών (όπως βιταμίνη Β12,...

Μαϊντανός

Τι είναι ο μαϊντανός; Ο μαϊντανός (Petroselinum crispum) είναι ένα δημοφιλές βότανο που χρησιμοποιείται ευρέως στη διατροφή για τη γεύση και τις αρωματικές του ιδιότητες. Ο μαϊντανός έχει πολλά οφέλη για την υγεία, καθώς περιέχει πολυάριθμα θρεπτικά συστατικά. Ποια είναι η διατροφική της αξία; Ο μαϊντανός είναι πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά και παρέχει πολλά οφέλη...

Σημύδα

Τι είναι η σημύδα; Η σημύδα, γνωστή και ως Salvia officinalis, είναι ένα ευρέως διαδεδομένο βότανο που χρησιμοποιείται τόσο για μαγειρική όσο και για θεραπευτικούς σκοπούς. Ανήκει στην οικογένεια των Lamiaceae και είναι γνωστή για το έντονο άρωμά της και τις φαρμακευτικές της ιδιότητες. Είναι πολυετές φυτό με γυαλιστερά, μικρά φύλλα καταχωνιασμένα σε αντίθετες θέσεις...

Group 85
Είναι στο χέρι σου να τα καταφέρεις!
Κατερίνα Ζορμπά

Icon

5,0 88 reviews