Wrap με τόνο και σπανάκι

10 ΛΕΠΤΑ

Πολύ εύκολο

1 ΜΕΡΙΔΑ

Ένα ιδανικό και πολύ γρήγορο βραδινό γεύμα. Ο τόνος είναι μία εξαιρετική επιλογή για “γέμιση” τορτίγιας, καθώς είναι χαμηλός σε θερμίδες αλλά εξακολουθεί να έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και θρεπτικά συστατικά. Προτιμήστε κρύο!

No Reviews

Υλικά

Μερίδες
1 τορτίγια ολικής άλεσης
1 τόνο (σε νερό) 80 γρ.
1 κ.σ. μαγιονέζα light
1 μικρό αγγούρι
1 μικρό καρότο
φύλλα φρέσκο σπανάκι
Αλάτι-πιπέρι
Διατροφικά στοιχεία
268 Θερμίδες (kcal)
24,8 Υδατάνθρακες (γρ.)
25,3 Πρωτεΐνες (γρ.)
7,9 Λίπος (γρ.)

Οδηγίες

1.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά τον τόνο με την μαγιονέζα και αλατοπιπερόνουμε.
Κόβουμε το αγγούρι και το καρότο ζουλιέν (σε στικς) και πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι.
Επισήμανση ως ολοκληρωμένο
2.
Πρώτα τοποθετούμε σε όλη την επιφάνεια της τορτίγιας το σπανάκι και στο κέντρο βάζουμε την τονοσαλάτα και τα λαχανικά μας και διπλώνουμε προσεκτικά, ενώνοντας πρώτα το πάνω και το κάτω μέρος της τορτίγιας και στη συνέχεια τα πλαϊνά της
Επισήμανση ως ολοκληρωμένο
3.
Καταναλώστε κρύο!
Επισήμανση ως ολοκληρωμένο

Σημειώσεις

Η τορτίγια καλύτερα να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, έτσι ώστε να μην “σπάσει” κατά την διάρκεια του τυλίγματος.
Η διατροφική αξία ενδέχεται να διαφέρει βάσει του τρόπου σερβιρίσματος και των συστατικών στα υλικά που έχετε χρησιμοποιήσει. Να διαβάζετε τις ετικέτες των προϊόντων, τα συστατικά μπορεί να αλλάζουν. Μπορείτε να τροποποιήσετε τη συνταγή προκειμένου να αποφύγετε κάποια αλλεργία ή δυσανεξία

Αφήστε μια απάντηση

Icon

5,0 93 reviews

img for alt divΕίναι στο χέρι σου να τα καταφέρεις!Κατερίνα Ζορμπά