Καγιανάς

15-20 ΛΕΠΤΑ

Εύκολο

1 ΜΕΡΙΔΑ

Ο καγιανάς ή αλλιώς στραπατσάδα είναι μια άκρως καλοκαιρινή συνταγή που μπορεί να καταναλωθεί είτε για πρωινό είτε για κυρίως γεύμα! Είναι εύκολη, γευστική και πολύ χορταστική λόγω των αυγών. Αν βαρέθηκες να καταναλώνεις τα αυγά βραστά ή σε ομελέτα δοκίμασε την!

No Reviews

Υλικά

Μερίδες
1 ντομάτα
2 αυγά
30γρ. φέτα light
πράσινη σαλάτα
1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης
1κ.γ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπερι
Διατροφικά στοιχεία
330 Θερμίδες (kcal)
20 Υδατάνθρακες (γρ.)
21 Πρωτεΐνες (γρ.)
21 Λίπος(γρ.)

Οδηγίες

1.
Ξεκινάμε να αποφλοιώνουμε την ντομάτα με ένα μαχαιράκι. Στη συνέχεια την κόβουμε καρέ. Την τοποθετούμε σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να αφυδατωθεί και προσθέτουμε 1 κ.γ. ελαιόλαδο. Παράλληλα σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε την φέτα. Περιχύνουμε τις ντομάτες με το μίγμα των αυγών. Ανακατεύουμε και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, προσέχοντας μην στεγνώσει. Σερβίρουμε στο πιάτο συνοδεύοντας με πράσινη σαλάτα και 1 φέτα φρυγανισμένο ψωμί ολικής άλεσης.
Επισήμανση ως ολοκληρωμένο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Icon

5,0 83 reviews

img for alt divΕίναι στο χέρι σου να τα καταφέρεις!Κατερίνα Ζορμπά